Geplande studiereizen

Industrieel Museum Zeeland

Op 9 september 2021 vindt de jaarlijkse Buitendag plaats naar het Industrieel Museum Zeeland in Sas van Gent. Tijdens ons bezoek wordt de Willem Wolf Prijs officieel uitgereikt door onze zustervereniging KIVI Geschiedenis der Techniek voor hun tentoonstelling “Prikklokken”. Tevens zal een voordracht gehouden worden over dit “historische” fenomeen. Niet alleen is de tentoonstelling uniek en interessant, ook het museum is meer dan de moeite waard. Een onbekend juweel in deze uithoek van Nederland. Onze deelnemers hebben alle tijd om zich hiervan te overtuigen.  Omdat Sas van Gent met het OV heel moeilijk te bereiken is – en overigens ook per auto – wordt een touringcar georganiseerd. Het wordt dus een dagje uit met de bekende Histechnica-ambiance. Met inbegrip van een kwalitatief goede lunch zal een gering bedrag worden gevraagd aan de leden. Nadere mededelingen volgen in juli per gebruikelijke convocatie.

Studiereis Zuid-Limburg en het Luikse = Vervallen

In oktober 2021 zal de Studiereis “Zuid-Limburg en Het Luikse” worden georganiseerd met een mooi programma. De datum is nog onbekend. In dit stadium nog onder voorbehoud van Corona-maatregelen e.d.. Nadere mededelingen volgen begin september.

Studiereis Turijn en Bologna

De uitgestelde Studiereis “Turijn en Bologna” zal plaatsvinden van 24 t/m 30 april 2022. De goed gelegen hotels in het centrum van beide steden zijn al gereserveerd. De bezoeklocaties nog niet. Wij hopen deze wel zo veel mogelijk volgens het afgelaste programma van 2020 te kunnen vastleggen. Convocatie in december.

Updated on september 24, 2021

Related Articles

Academisch Erfgoed
Bezoek de nieuwe website over het academisch erfgoed van de TU Delft.
Ga naar de site