1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Artikelen
  4. Technische boeken op diverse vakgebieden

Technische boeken op diverse vakgebieden

Voor een aantal vooral technische boeken op diverse vakgebieden afkomstig uit collecties van enkele overleden bevriende ingenieurs wordt een nieuwe bestemming gezocht. Die boeken staan op bijgaande Excel-lijst, zo goed en zo kwaad mogelijk gerubriceerd met een trefwoord. 

dec 03 01

Enkele boeken dateren uit het eind der 19e eeuw, de meeste uit de tweede helft van de 20e eeuw en sommige zijn van recentere datum. Wellicht overbodig maar toch goed om te melden dat het allemaal minstens tweedehands boeken zijn. Sommige zijn nog als nieuw, andere zijn duidelijk gebruikt en enkele zijn (flink) beschadigd en/of gevlekt, zeker de heel oude exemplaren.

De volgende regels worden gehanteerd:

  • In principe worden de boeken gratis ter beschikking gesteld maar een donatie aan het Rode Kruis voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen wordt zeer op prijs gesteld
  •  Uw interesse voor een boek kunt u kenbaar maken door een e-mail te sturen naar: g.j.luijendijk@xs4all.nl met daarin het regelnummer van de Excellijst plus de eerste woorden van de boektitel
  • De e-mails worden op volgorde van binnenkomst behandeld (wie het eerst komt, het eerst maalt)
  • De boeken kunnen afgehaald worden in Amersfoort of desgewenst in Delft bij de Bouwcampus. Toesturen kan ook tegen vergoeding van de verpakkings- en verzendkosten.

De lijst met nog beschikbare boeken vindt u onderstaand bij Attachments.

Updated on maart 30, 2022

Article Attachments

Related Articles

Academisch Erfgoed
Bezoek de nieuwe website over het academisch erfgoed van de TU Delft.
Ga naar de site